Fitoterapia sau terapia prin intermediul plantelor

Fitoterapia sau terapia prin intermediul plantelor

curs fitoterapie

Fitoterapia este o importanta ramura a terapiei cu ajutorul careia se previne si se vindeca diferite boli, cu ajutorul plantelor.

Aceasta este o terapie naturala care foloseste plantele sub forma proaspata sau uscata si care sunt administrate in urma prepararii in diferite moduri si astfel se echilibreaza tulburarile aparute in functiile organismului.

Fitoterapia este cunoscuta ca fiind o terapie foarte veche folosita in lume, utilizata chiar de milenii la diferite popoare care intrebuintau permanent aceasta metoda de vindecare, plantele fiind si sursa de hrana, de medicamente si licori vindecatoare.

Fitoterapia este foarte importanta ca alternativa naturista la medicina moderna, multe dintre medicamentele alopate prescrise astazi avand o eficienta majora, avand la baza fitoterapia.

Este foarte benefica deoarece aceasta se poate adresa oricarei grupe de varsta cu atentia cuvenita asupra actiunii specifice fiecarei plante sau combinatii in parte. Deasemeni, plantele au efecte fizice si psiho-emotionale ceea ce face ca organismul sa fie echilibrat la toate nivelele si nu are  efecte adverse daca se respecta prescriptiile.

Plantele nu sunt interzise femeilor insarcinate precum si celor care alapteaza.

Un astfel de tratament are o eficienta sporita si datorita faptului ca fitoterapia actioneaza lent, durata intinzandu-se pe perioade lungi de timp dandu-se posibilitatea refacerii si regenerarii cat mai bine a tuturor structurilor afectate.

Fitoterapia se mai poate numi si farmacia naturii intrucat natura are grija sa ne ofere remedii pentru sanatatea noastra,

Orienteaza-te catre fitoterapie atat pentru ameliorare cat si pentru vindecarea diferitelor afectiuni fara sa apelezi la medicamente obtinute din substante chimice, foarte daunatoare uneori anumitor organe. Urmeaza un curs de fitoterapie

Fitoterapia, este benefica oricarui organism datorita sintezei unor principii active existente in plante care actioneaza pozitiv in orice organism, dupa administrare.

Alege fitoterapia in locul altor metode de vindecare deoarece este o metoda care-ti aduce beneficii fara sa-ti fie prejudiciata sanatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.