Culoarea si designul lenjeriei de pat – tendinte actuale

Culoarea si designul lenjeriei de pat – tendinte actuale

lenjerii pentru pat

Paleta de culori si designul lenjeriei de pat este o problema de gust si de preferinte personale. Unele persoane selecteaza lenjeria de pat in functie de culoarea si designul interiorului, altele iubesc lenjeria de pat simpla, potrivita pentru orice, si, exista si persoane care raman fidele culorii albe.

Lenjerie de pat – tendinte la moda

Daca preferi sa urmezi tendintele de design ale textilelor de acasa, recomandabil este sa te familiarizezi cu selectia de culori si imprimeuri la moda:

Nuante pastelate si imprimeuri usoare. Lenjeria de pat clasica arata intotdeauna elegant. Ai putea sa acorzi atentie culorilor crem, galben, piersic, albastru, lavanda si gri deschis. Seturile pot fi decorate cu un model discret sau cu un imprimeu geometric.

Culoare monofonica nobila. Acesta este un nou trend care este prezent in cele mai recente colectii de lenjerii de pat. Fuchsia, indigo, rosu, zmeura, negru, smarald, aceasta fiind cea mai la moda paleta de culori.

Carouri, dungi si alte ornamente geometrice.La moda este atat un model foarte simplu, de exemplu, floricele sau buline mici, cat si ornamente complexe, cum ar fi carouri si combinatii ale diferitelor figuri geometrice.

Model floral si motive florale.Flori mari, muguri, petale, frunze pe un fundal deschis. Designul in culori luminoase si bogate sunt binevenite.

Desene si inscriptii volumetrice.Lenjeria de pat decorata cu imagini mari, 3D, nu-si pierde niciodata stilul. In acest sezon, poti alege motive marine si animale, precum si inscriptii colorate. In perioada sarbatorilor de iarna, tema Anului Nou va fi relevanta, daca, de exemplu, lenjeria de pat prezinta un imprimeu cu fulgi de zapada, decoratiuni de Craciun, oameni de zapada.
Lenjerie de pat pentru copii

Merita sa vorbim si despre lenjeria de pat pentru copii. Copiii adora culorile vibrante, desenele mari si amprentele. De exemplu, pentru fete, un kit decorat cu desene animate amuzante, ursuleti si papusi sau inimioare, va fi o alegere excelenta. Lenjeria de pat pentru baieti poate fi aleasa in modele mai restranse, de exemplu, cu un cer instelat, masinute sau un imprimeu cu eroi din desene animate. Oricare dintre exemplele enumerate se va potrivi perfect in interiorul camerei copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.