Tratamente cu LPG Cellu M6

Tratamente cu LPG Cellu M6

lpg cellu m6 - endermologie

Cele mai recente tehnologii, precum si expertiza profesionistilor in industria frumusetii, permit, in prezent, ingrijirea aspectului prin utilizarea celor mai bune si mai eficiente creatii. Astfel, puteti beneficia de tratamentul cu cea mai inovatoare tehnica de astazi, si anume masajul efectuat folosind o masina speciala care strange pielea excesiva si corecteaza imperfectiunile corpului: reduce dimensiunea corpului si celulita. Aceasta aparatura se numeste LPG Cellu M6 Integral.

Tehnica endermologie

LPG Systems a creat tehnica endermologie utilizata in medicina terapeutica si regenerativa, in 1986. Mai tarziu, la sfarsitul anilor 1980, aceasta tehnica a devenit activa in medicina estetica si pentru corectarea imperfectiunilor corpului: tratamentul celulitei, reducerea marimii corpului, restabilirea fermitatii pielii.

Din acel moment, tehnica de endermologie a fost imbunatatita in mod constant, cu accent pe tratamentul celulitei. LPG Systems este singura companie care lucreaza in domeniul tehnologiei estetice medicale care a primit certificatul US FDA pentru rezultatele exceptionale si eficienta tehnicii endermologie. Este cel mai strict sistem de certificare din lume care acorda dreptul de a trata celulita, in toate etapele, folosind tehnica de endermologie. Eficienta tehnologiei LPG Systems se bazeaza pe mai mult de 100 de studii stiintifice.

Chiar si astazi, aceasta tehnica este singura tehnologie a industriei frumusetii din lume, capabila sa opreasca procesele de imbatranire naturala si sa modeleze formele corpului.

Tratamentul cu lipomasaj

Tratamentul cu lipomasaj cu aparatura LPG Cellu M6 este utilizat pentru a corecta toate zonele problematice din organism. Reduce acumularea de celule grase, stimuleaza circulatia limfei, accelereaza productia de colagen si elastina, dar si slabeste si reduce efectiv celulita. Cu noua aparatura, procesul natural de lipoliza (defalcarea lipidelor) devine cu 70% mai rapid. Tratamentele cu LPG Cellu M6 sunt potrivite nu numai pentru femei, ci si pentru barbatii care se ocupa de aspectul si sanatatea lor. Este o tehnica naturala si eficienta care te face sa arati mai tanar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.