Top 10 orase din lume perfecte pentru o „aventura de o noapte”

Top 10 orase din lume perfecte pentru o „aventura de o noapte”

rio de janeiro - turism sexual

Top 10 orase din lume perfecte pentru o „aventura de o noapte”

Oamenii tind sa aibe opinii diferite – fie ele bune sau rele – cand vine vorba despre aventurile de o noapte. Cert este ca aceste aventuri de o noapte reprezinta ceva normal in zilele noastre.

Interesant este faptul ca foarte multe persoane au recunoscut ca au avut parte de astfel de aventuri de o noapte, majoritatea spunand ca au avut parte de o experienta de neuitat, in timp ce ceilalti pur si simplu regreta. Intr-un studiu recent la care au participat 2000 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani, 82% dintre intervievati au recunoscut ca au avut deja parte de o aventura de o noapte. Este foarte clar ca acest tip de aventura este promovat peste tot in lume: TV, filme, carti – toate aceste categorii promoveaza cu succes aventurile de o noapte.

Daca v-am plictisit cu aceste, sa trecem la subiect: iata cele 10 orase care au facut o cultura din aventurile de o noapte:

10. Berlin, Germania

Berlin
Este adevarat ca evenimentul anual Parada Dragostei a influentat cumva oamenii de aici sa aiba aventuri de o noapte. Evenimentul care se tine inca din 1989 a devenit in timp o sarbatoare pentru turisti – atat turistii cat si localnicii impartasesc informatii intime si nu numai. Acestia au inceput sa respecte comunitatea LGBT + ca prostitutia este legala aici.

9. Macau, China

Macau
Macau este recunoscut in principal pentru jocurile de noroc (pariuri). Dupa legalizare orasul a devenit un fel de magnet pentru pariorii din intreaga lume. Si desigur, acesti pariori sunt interesati si de aventuri de o noapte.

8. Manama, Bahrein

manama - turism sexual
Prostitutia si bordelurile au devenit o realitate din 1990. De atunci acestea s-au raspandit ca ciupercile dupa ploaie in intreaga Manama. Multe agentii pentru turism sexual promoveaza si incurajeaza oamenii sa mearga in Manama, motivul fiind evident.

7. New Orleans, Luisiana

new orleans
Desi prostitutia este ilegala, aceasta este foarte raspandita in Luisiana – aici vei gasi mancare buna, bere buna, bong-uri si desigur femei puse pe distractie.

6.Moscova, Rusia

moscova - turism sexual
Se spune ca daca vrei sa ai parte de o experienta sexuala de neuitat, ar trebui sa vizitezi Moscova si pare a fi adevarat. Moscova nu este recunoscuta doar pentru populatia mare ci si pentru aventurile de o noapte. Orasul ofera o viata de noapte activa cu sute de cluburi de noapte si bordeluri.

5. Rio de Janeiro, Brazilia

rio de janeiro - turism sexual
Cand vorbim de plaje si de femei care fac plaja topless, nu se compara niciun oras din lume cu Rio de Janeiro. Nivelul energiei din acest oras este pur si simplu incredibil si nu este de mirare ca a devenit o destinatie turistica de top pentru aventurile de o noapte. Femeile din Brazilia sunt cunoscute pentru frumusetea lor, dar si pentru viata sexuala foarte activa – care incepe de la 16 ani.

4. Las Vegas

las vegas - turism sexual
Orasul pacatosilor. Ar fi o crima daca n-am include Las Vegas-ul in aceasta lista pentru ca serios… cu totii stim expresia: „Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!”. Orice dorinta ascunsa ai avea, sigur o gasesti in Las Vegas.

3. Amsterdam, Olanda

amsterdam - red district - cartierul rosu - turism sexual
Amsterdamul este cunoscut ca fiind primul oras libertin din lume. Atat canabisul cat si prostitutia sunt legale aici. Oamenii stiu la ce sa se astepte de la acest oras. Sex pe saturate? Asta e locul. Vrei sa fii high? Aici ai voie, legal!

2. Tijuana, Mexic

tijuana turism sexual
Ati observat vreodata ca cele mai multe filme americane cu tema despre sex sunt filmate in Tijuana? Asta pentru ca orasul este plin de oameni activi din punct de vedere sexual. 63% dintre locuitori sunt de acord cu aventurile de o noapte.

1. Pattaya, Tailanda

pattaya turism sexual
Daca esti in cautarea celei mai tari aventuri de o noapte… este clar ca trebuie sa mergi in Pattaya. Orasul este plin de statiuni exotice si de plaje, fara sa mai punem la socoteala numarul mare de bordeluri si de cluburi de noapte. Centrele de masaj au si „oferte speciale”. Aparent totul este foarte ieftin aici, inclusiv sexul. Daca ajungi in Pattaya si vrei sa incerci viata de noapte, iti recomandam sa ai prezervativul pregatit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.