Cea mai periculoasa Gradina Zoologica din Lume

Cea mai periculoasa Gradina Zoologica din Lume

Leu imblanzit

Daca esti in cautare de aventuri si senzatii tari ai putea sa faci o scurta vizita celei mai periculoase gradini zoologice din lume, acolo unde oamenii au voie sa mangaie leii si sa faca selfie-uri cu ursii. Daca vrei te poti imbratisa cu ele.

Gradina Zoologica Lujan (langa Buenos Aires) permite vizitatorilor sa mangaie animale salbatice ca leul de mai jos:

Leu imblanzit

Pentru aproximativ 50$ poti intra in cusca cu lei. Acolo ii poti mangaia, iti poti face poze cu ei etc. Pana si copiii au voie sa intre in cusca cu aceste animale periculoase.

Pare ca si animalelor le place sa fie imbratisate de oameni

Leu imbratisat

Teoretic n-ar trebui sa va faceti probleme. Dupa spusele oficialilor gradinii zoologice, animalele au fost foarte bine antrenate, fiind obisnuite atat cu oamenii cat si cu camerele de vederi.

 

Poti fi imbratisat de acest ursulet

Imbratisare ursulet

Gradina Zoologica Lujan se afla in imediata apropriere a Buenos Aires din Argentina. Astfel, la urmatoarea vizita in America de Sud ati putea face un mic detur catre Lujan. Sute de mii de turisti au vizitat gradina zoologica inca de la deschidere (1994) iar cazuri nefericite nu au fost (din cate stim noi).

Poate ca vrei sa hranestii ursii

hranire ursi

Unii vizitatori spun ca animalele nu ar fi tocmai antrenate sa fie atat de blande, ci mai degraba ca ar fi drogate astfel incat ei sa se poata apropia. Unii activisti ai drepturilor animalelor au demarat campanii impotriva gradinei zoologice in timp ce oficiali argentinieni sustin ca aceasta este ilegala.

Iti plac reptilele?

reptile prietenoase

Oficialii Gradinei Zoologice sustin ca animalele sunt hranite inainte de deschidere si ca acestea au fost crescute impreuna cu animale domestice pentru a invata din comportamentul lor.

Sarutul unui leu

sarutarea unui leu

Sa fie adevarat ca aceste animale sunt domesticite dupa cum sustin proprietarii Gradinei Zoologice?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.