[VIDEO] Paznic al bancii devenit erou dupa ce a impiedicat un jaf

[VIDEO] Paznic al bancii devenit erou dupa ce a impiedicat un jaf

paznicul bancii trage catre hot

De curand, un video surprins de camerele de supraveghere a devenit viral pe internet. Acestea au surprins 2 barbati incercand sa jefuiasca o banca. Din fericire, un gardian curaj a fost acolo sa-i opreasca, actiunile acestuia fiind surprinse de camerele de luat vederi.

Dupa cum bine stim, bancile sunt cateva dintre locatiile ce sunt pe placul criminalilor, fiind printre cele mai vizate tinte ale acestora. Dar in general, bancile sunt institutii sigure, iar numai un nebun ar incerca sa le sparga pe timp de zi.

Protagonistii de mai jos se incadreaza cu succes in categoria nebunilor, deoarece niciun om in toate mintile n-ar incerca sa sparga o banca in plina zi.

https://www.youtube.com/watch?v=w3sDxHFl7Ek

Filmuletul ne arata ca gardianul a avut un instinc foarte bun inca de la inceput, dandu-si seama ca barbatul ce a intrat pe usa nu are intentii prea bune.

Desigur, de laudat a fost si angajatul ce a blocat usile cand hotul a vrut sa fuga. Desi complicele a reusit sa scape, politia l-a prins in cele din urma si pe acesta.

Paznicul bancii a fost laudat, insa numele acestuia nu a fost dezvaluit din motive de securitate (pentru ca hotii sa nu se razbune).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.