Arestat pentru ca arata exact ca… Lionel Messi!

[quads id=3]
arestat pentru ca arata ca messi

Un student iranian, Reza Parastesh, in varsta de 25 ani este un student obisnuit, singurul lucru care-l face foarte deosebit fiind faptul ca arata exact ca Lionel Messi, si tocmai de aceea a avut probleme cu legea.

Studentul iranian, nascut in partea vestica a orasului Hamedan, si-a dat seama ca seamana foarte mult cu starul argentinian cu cateva luni in urma si a inceput sa-si tunda atat parul, cat si barba astfel incat sa arate exact ca origianlul Messi. Imbracat cu tricoul lui Messi de la FC Barcelona, a iesit cu masina la plimbare, lucru ce i-a socat pe locuitorii orasului care l-au luat cu asalt pentru a face poze cu ei. Politia a intervenit si a pus sechestru pe masina acestuia pentru perturbarea linistii publice ca mai apoi sa-l duca la sectie.

[quads id=1]

Din fericire, iranianul Messi a fost eliberat si a inceput sa dea interviuri si nu in ultimul rand sa fie contactat de agentii de modeling. Viata unui atlet profesionist este destul de grea, dar e clar ca si asemanarea cu unul poate fi destul de dificila.

Poti spune care este cel real?

arestat pentru ca arata ca messi

(Cel din stanga este studentul iranian Reza Parastesh)

reza parastesh

Sosia lui Messi a devenit un star in orasul natal Hamedan

Tatal sau a observat asemanarea izbitoare in urma cu cateva luni cand i-a cumparat acestuia un tricou cu FC Barcelona cu numarul 10.

reza parastesh

De atunci, Reza s-a tuns si barbierit astfel incat sa arate exact ca fotbalistul argentinian, iar oamenii au inceput sa observe.

Acesta a fost asaltat de fani cand conducea masina si a fost dus la sectie de politie pentru perturbarea linistii publice

reza parastesh

 

VIDEO:

Comentarii
0
hearthhearth
0
hahahaha
0
lovelove
0
wowwow
0
yayyay
0
sadsad
0
pooppoop
0
angryangry
Voted Thanks!Voted Thanks!

povestireale

The author didnt add any Information to his profile yet