Cum se deblochează o ușă?

Cum se deblochează o ușă?

deblocari usi bucuresti

Cum se deblochează o ușă?

Scenele din filme în care personajul rămâne încuiat pe dinafara ușii sunt întotdeauna comice, însă acestea se pot  întâmpla oricând și în realitate. atunci însă nu mai este nimic comic, ba chiar devine de-a dreptul rușinos.

Tocmai din această cauză au apărut firmele care oferă servicii de deblocare usi.

Ce poți face pentru a debloca o ușă?

Orice ușă se poate bloca, și inclusiv in situațiile în care ți se rupe cheia în ială, se ruginește sau pur și simplu ceva nu mai funcționează cum se cuvine. Butucul nu mai acționează asupra broaștei și are ca rezultat imposibilitatea rotirii cheii în ușă, a intervenit rugina și totul este înțepenit sau sistemul de închidere-deschidere a încetat să mai lucreze iar cheia se invârte în gol.

Fie că este vorba de o ușă din metal, una de termopan sau o ușă din lemn, toate se pot bloca, dar și debloca la loc. Așadar nu este totul atât de grav. De obicei este vorba de o ială sau un butuc stricat, iar meseriașii pot debloca și repara ușile cu pricina în cel mai scurt timp.

Sigur ai auzit de nenumăratele trucurii pentru a debloca o ușă. Începând de la agrafe de birou, sprayuri degripante pentru rugină, șurubelnița sau ciocanul.

S-ar putea ca acestea să funcționeze, însă s-ar putea să te alegi doar cu timpul pierdut, ușa vătămată și așteptatul afară.

Deci, de preferat ar fi să apelezi la fimele de deblocare și reparații uși din București iar un lăcătuș specializat în domeniu v-a veni în cel mai scurt timp să se ocupe de deblocarea ușii de la intrare, balcon sau dormitor.

Schimbarea ialei, schimbarea butucului și eventualele reparații auxiliare ale ușii, vor fi efectuate de profesioniști pentru ca ușa ta să nu se mai blocheze data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.